KODIN/PAIKAN PUHDISTUS

Energiat ympärillämme

Kaikki ympärillämme on energiaa ja meistä jää energiajälki. Ihmistet herkistyvät aistimaan enemmän energioita kuin aikaisemmin tai ovat aina olleet tietoisia rakennuksissa ja asunnoissa olevista toisenlaisista tuntemuksista. Esimerkiksi vaistoamme, millainen perhe asuu myynnissä olevassa asunnossa.

Joskus sielu, joka on jo siirtynyt maanpäällisestä energioista uusiin energioihin jää vielä tuttuun paikkaan. Vastuuntunto tai syyllisyys elämässä estävät sielua matkaamasta eteenpäin, aina on kuitenkin kysymys sielun vapaasta tahdosta.

Sielu valitsee olotilansa. Hän ei aina ymmärrä olevansa jo pois maanpäältä ja näin hänestä tulee ”kummitus”. Tällainen sielu saattaa häiritä ”tavallista” elämää, ehkä vain sen takia, että tarvitsee apua siirtymisessä uuteen olomuotoon.

Välttämättä kaikki eivät ole kummituksia, mitä me vaistoamme lähellämme, he voivat olla myös läheisiä ja rakkaitamme henkimaailmasta. He haluavat tervehtiä meitä,
ajatuksella elämä jatkuu kuoleman jälkeen, kaikki on hyvin.

Sielun saattaa aistia eläimet niin kissat ja koiratkin, jotka näkevät energian.

Voimme puhdistaa paikan, jossa on ehkä tapahtunut jotain negatiivista tai ylimääräisiä häiritseviä energioita. Pystymme auttamaan sielua, että hän siirtyisi valoon ja rakkauteen.

Kodin/paikan puhdistus tapauskohtaisesti sopimuksen mukaan