Itsemurha
Sielun tehdessä päätöksen lähteä valoon ja rakkauteen oman käden kautta, käyttää hän vapaata tahtoa.

Kun hylkäämme itsemme, olemme unohtaneet rakkauden omaa itseä kohtaan.
Maailmankuvamme muuttuu, emme näe sitä kaunista sielua, sitä sielua, joka on tullut rakastamaan ja kokemaan elämää.
Alamme suorittamaan elämää, joka ei oikeastaan olekaan oma elämä, vaan muiden ihmisten ajatusten toteuttaminen. Olen ottanut roolihahmon, joka ei ole minä, saatan ajatella asioista aivan eri tavalla, vaikka ulospäin näytän muuta.

En koe olevani riittävä, en halua tuottaa toiselle huolta, en ole täyttänyt yhteiskunnan vaatimuksia tai niitä asioita, joita olen itselleni laatinut. Olen mielestäni syntynyt väärään aikaan, olen liian herkkä tähän elämään.

Olen sitten nuori, vanha, tyttö, poika , nainen , mies….

Sielunmatka on sielun vapaata tahtoa, hän saa toteuttaa kaikkea sitä, mitä hän haluaa, kukaan ei voi muuttaa toista ihmistä, vaikka haluaisi ajatella tietävän, mikä on toiselle parasta, kukaan ei voi tietää, mikä on sielun tekemä suunnitelma, vain sielu itse. Sielun suunnitelmaan ei kuulu itsemurha, vaan on se sielun vapaata tahtoa.

Voimme rakastaa sielua, auttaa häntä näkemään asioita uusista näkökulmista, mutta tahto tehdä asioita on sielulla itsellään.

Sielulla on vapaa tahto läpi elämänsä, niin maan päällä kuin toisella tasolla.

Rakastan itseäni ja sielua, joka teki päätöksen lähteä aikaisemmin, minun rakkauteni on anteeksianto itselleni ja sielulle, etten syyllistäisi itseäni siitä, että en voinut estää tapahtumaa.