VOIMAA

Rakkaus

Kreikkalaisen taruston mukaan Rakkaus on luottamista toiseen ihmiseen ja sen kasvoja tulee aina verhota salaisuus.

Jokainen hetki tulee elää tunteella,sillä jos yritämme tulkita ja ymmärtää rakkautta, lumous haihtuu.

Me seuraamme sen kiemurtelevia, valoisia polkuja ja annamme sen johdattaa meidät korkeimalle huipulle tai meren syvimpiin syövereihin, mutta kuitenkin luotamme meitä ohjaavaan tunteeseen.

Jos pelkäämme askeleita, joita Rakkaus vaatii tai haluamme sen paljastavan meille kaiken, huomaamme ettei meille jää lopulta mitään. Kun rakastamme aidosti opimme tuntemaan paremmin sekä muut että itsemme.

Menneisyys , tämä hetki ja tulevaisuus ovat kaikki yhtä

Ihmiskeho

Kun vedät henkeä sisään ja hengität ulos, aurasi laajenee. Ajattele tietoisesti, että aura suurenee, vieläkin suuremmaksi, huoneen kokoiseksi, rajana ovat vain seinä ja katto. Ja vieläkin suuremmaksi, talon kokoiseksi. Ja vieläkin suuremmaksi, kaupungin kokoiseksi. Valo ja rakkaus vahvistavat auraasi. Anna aurasi kasvaa vieläkin suuremmaksi, Suomen kokoiseksi.

Jokainen hengitys tuo rauhaa, valoa ja rakkautta omaan sieluusi. Anna aurasi kasvaa koko maan kokoiseksi. Näe edessäsi maapallo. Näe miten se värisee energiamuutoksessa. Pyydä apua toisilta tasoilta, että he tulevat tasoittamaan maapalloa. Ajattele, että joka suunnalta tulee erilaisia energiavirtoja maapallon ympärille. Ne aivan kuin valjastavat maapallon. Siellä missä vesi virtaa voimakkaammin, ylimääräisesti, aluetta rauhoitetaan. Mikä sitten onkaan normaalia, vai ollaanko palaamassa normaaliin. Ihminen on hienossa ajatuksessaan valjastanut alueita, jotka pitäisi virrata vapaasti. Omalla käytöksellään on jo muuttanut maapallon omaa hengittämistä. Nyt on vain hengitettävä sen mukaan mitä on jäljellä. Annetaan valon ja rakkauden ja voiman olla ihmisten ympärillä. Aivan kuin maapalloon olisi laitettu reikä, mistä pääsee ylimääräiset pois.

Tunne kuinka sinuun tarttuu energiapyörre ja lähdet liikkumaan ylöspäin maapallosta ja maapallo jää. Nouset vielä korkeammalle. Olet sillä puolella maapalloa missä tähdet näkyvät. Näet edessäsi tähtirykelmän. Siinä on useampi osio. Se on melkein kuin ihminen, jos ajattelemme näin. Se lähtee ihmisen kantapäästä, jollei ihmisellä olisi kantapäätä se ei voisi pysyä pystyssä. Joten me tarvitsemme sen maan energian millä luomme sen yhteyden. Kun olette kerran maanpäälle syntyneet.

Jollei meillä olisi niveliä emme pystyisi liikkumaan tai ainakin se olisi hyvin hankalaa. Ne ovat joustamista varten, aivan kuin omassa elämässä joudumme joustamaan. Ei voi viedä eteenpäin vain omia päämääriään tai ajatuksiaan vaan on joustettava, katsottava miten kokonaisuudesta tulee parempi ottaen huomioon myös muiden mielipiteet. Jollei meillä olisi selkärankaa, emme pysyisi pystyssä. Antakaa sinisen energian kulkea selässänne. Se on kuin suuri lämpöaalto. Jos me olisimme puu, selkäranka olisi meidän runkomme, jalkamme olisi meidän juuret.

Keho tarvitsee ravinteita, elääkseen, hengittääkseen, pysyäkseen pystyssä. Erilaiset kulkureitit ohjaavat kehoamme, vieden ravintoa sinne minne pitääkin. Kaikille ei kuitenkaan sovi kaikenlainen ravinto ja jokaiselle on oma yksilöllinen kulku, riippuen siitä mitä sielun pitää käydä lävitse. Asiat eivät ole niin yksioikoisia. Tunnepuolemme hallitsee kaikkea, syömistämme, joten ruoka ja tunteet kuuluvat yhteen. Hyvä ravinto, rakkaudella valmistettu, antaa meille suurempaa voimaa kuin hätäinen ateria, teollisesti valmistettu jossa ei ole mitään. Kunnioittakaa sitä rakkautta joka tulee ruuan kautta. Rakkaudella kasvatettu, rakkaudella hoidettu. Riittävästi valoa, ravinteita, aivan kuin ihminenkin. Mutta sisäinen valomme ei loista ellei meillä ole harmonia omassa itsessämme. Ihmisen hengitys on oltava juuri syvää että se tulee vatsanpohjasta, täyttääkseen keuhkot, laittaakseen ravinteet liikkeelle, solut vahvistumaan. Ihminen tarvitsee happea ja keho tarvitsee happea puhdistukseen. On siis todella väliä minkälaista ilmaa me hengitämme. Että teidän tähtenne loistaisi vahvemmin ja voimakkaammin, on teidän hengitettävä kaikenlaista ilmaa jotta ymmärtäisitte.

Katsokaa teidän aivojanne. Sillä tarkoitan sydäntänne. Se on kuin suuri generaattori, joka työskentelee moneen eri suuntaan. Pitäen kontrollia jokaisessa kehon osassa. Jollei se toimi, ei lähetä lähetyksiä, ei teidän fyysinen aivokaan toimisi. Mutta jos sydämenne voi hyvin, voi kaikki ruumiinosat hyvin, se teidän tähtenne.

Kun lähdette kulkemaan sydämestä eteenpäin tulee tiedekeskus esiin. Kaikki se mitä tarvitsette, kulkeaksenne maan päällä. Jos jokin näistä tietokoneen osista on heikompi, juodutte vahvistamaan toista. Joskus teidän tietokoneenne on aivan liian ylirasitettu, ja teidän pitäisi tyhjentää, hiljentyä kuuntelemaan omaa itseämme ja katsoa sitä teidän generaattorianne, sydäntänne miten se yrittää tuoda viestiä lepohetkestä, hiljaisuudesta. Kun te voitte hallita vain omaa itseänne, ette muita. Nähkää miten sädehtivä te olette. Päänne päällä oleva valo yhdistää teidät erilaisiin energioihin, joita teidän auranne energia auttaa. Jollei teidän auranne ole vahva, ei teillä ole yhteyksiä. Kun ihminen on sairas, hänen yhteytensä ei toimi, koska hänen fyysinen kehonsa vaatii sen energian aurasta. Energianne päälaelta olevasta lähettimestä on teidän ymmärrettävä, että se on vastaanotin ja lähetin, yhtä aikaa molempia. Tämän lähettimen on toimittava hyvin. Sen on oltava kunnossa, koska se tarvitsee määrätyn määrän energiaa toimiakseen. Mitä hienovaraisemmaksi olette säätäneet lähettimenne, mikä tämä nyt on, minä sanon sitä energiajatkeeksi. Se on kuin kirkas valoputki, josta lähtee erilaisia säikeitä. Jos ajattelette lamppua, hehkulamppua, niin vois sitä kutsua melkein sen kaltaiseksi. Toisen pelkäävät sytyttävän tämän energiakeskuksen, koska he pelkäävät sen vetävän puoleensa sellaista mitä he eivät halua. Mutta silloin on kehon fyysinen ja tunnepuoli sekaisin, jos näin tulee ajatuksia. Silloin he elävät liikaa jonkun toisen maailmassa.

Ihminen ei voi aina ymmärtää, että kaikki hyvä lähtee ajattomuudesta, irrallisuudesta. Mitä vähemmän on taakkaa, ihmisten materian suhteen, sen riippumattomampi on, koska silloin on rauha. Saatatte ylpeillä kun nimenne on esillä jossakin. Mutta mitä väliä sillä nimellä on. Se on vain sen hetken huumaa. Mutta jos sielu on päässyt toteuttamaan palvelutehtäväänsä oivaltaakseen maailmankaikkeuden suuruuden, on hänellä rauha vaikka hän kulkisi materiaalisessa tai ei-materiaalisessa maailmassa. Ja antakaa energianne elää, antakaa sen lähettää erilaisia signaaleja. Kun te lähetätte rakkauden signaaleja ne vahvistavat ulointa energiakenttäänne. Ja kun niissä on valon ja rakkauden signaali, ne kulkevat kuin aaltoina pitkin maailmankaikkeutta. Ne ovat aaltoja, ne ovat värejä, energiaa. Niitä ei voi fyysisesti koskettaa, mutta ne ovat silti olemassa. Ne saattaa aistia, ymmärtää energiana. Kun kaksi energiakenttää kohtaa toinen toisensa, he hoitavat myös toinen toistaan. Mutta joillakin ihmisillä energiat ovat sulkeutuneet ja he kulkevat vain ihmisinä. Sen takia on joskus vaikea kommunikoida senkaltaisen ihmisen kanssa, joka on vain päättänyt kulkea ihmisenä.

Ajatelkaa, että teidän energianne on vahvaa ja laajaa ja teidän energialähettimenne toimii loistavasti, mutta muistakaa, teidän on välillä suljettava mielenne, levättävät, että mieli voi ottaa lisää tietoa vastaan, ymmärtääkseen kaiken olevan energiaa. Juuri sillä kaikki kulkee maailmankaikkeudessa. Erilaiset energiat kohtaavat toinen toisena saaden voimaa. On olemassa erilaisia energialähteitä, jotka ovat kuin eläviä olentoja, mutta ne toimivat vain energian tasolla antaen pontta liikkumiseen, paikanvaihdokseen. Mutta silti ovat eläviä ei ihmisen kaltaisia. Ne ovat kuin meduusoja, jotka liikkuvat maailmankaikkeudessa. Mutta nyt olen jo pitkästyttänyt teitä kertomalla ihmisen kehon energiasta ja ymmärrätte kun se energialähde sammuu, niin se ei sammu. Vaan se yhteys katkeaa fyysiseen kehoon ja sen fyysisen kehon on aika poistua, jolloin te etsitte taas uuden yhteyden mihin voitte ottaa yhteyttä ja kasvattaa siitä energiajatkeen. Jotkut energiajatkeet tekevä erilaisia kokeita, tulevat vain vähäksi aikaa maanpäälle. Joillakin saattaa vähän energiajatke reistailla ja he päättävät lähteä vähän aikaisemmin pois, he eivät tunne oloansa tarpeeksi voimakkaaksi kulkemaan erilaisten energiatasojen matkassa. Äiti maa, tunteet, sydän, tietokone ja energiajatke, tai voihan sitä myös mainita sieluna. Jokainen mainitsee, ymmärtää asiat omana itsenään. Katsokaa itseänne vahvana, hyvinvoivana, kauniina, tehtävää suorittamassa. Kyllä te käytte usein energiana tankkaamassa itseänne erilaisilla planeetoilla. Te ette vaan niitä muista, koska mielenne ei voisi niitä ymmärtää, paitsi joskus tietoisuuden ikävänä. Tiedätte vain joskus olemassaolon ymmärtämättä sitä.

Ajatelkaa että maan vetovoima vetää teitä takaisin. Maan energia kutsuu teitä. Te alatte tuntemaan energian. Tunnette myös fyysisen puolen, paluusta maan energiaan, maan tuntumaan. Tulen lähestymään teitä aika ajoin kuten olen nyt muutaman kerran tullut välittääkseni tietoa teille. Mutta minun on aika jättää minun kanavani ja siirtyä omaan fyysiseen tasooni.Kumeka 16.01.2011

Maapallon energia on muuttunut ja siinä virrassa kuljette kaikki te, jotka olette valmiita tähän muutokseen. Ne jotka etsivät maallista hyvää, joutuvat kokemaan uskomattomia pysähdyksiä, ja ne jotka etsivät maallista hyvää epärehellisyydellä, joutuvat vastaamaan teoistaan. Kaiken on puhdistuttava, jotta määrätyt sielut voivat syntyä. He tarvitsevat uuden energian hengittääkseen ja pystyäkseen käyttämään kaikkia niitä universumin lahjoja ja tietoa, joita he tuovat mukanaan.

Ette ole yksin – teidän elämäänne seurataan tiiviimmin kuin uskottekaan, mutta ette pysty näillä taidoilla vielä kaikkea näkemään; voitte vain aavistaa muutoksen ja se tekee teistä joskus levottomia. Olkaa rauhassa, Rakkaus ja Valo ohjaa työtänne. On vain kysymys hetkistä elämässänne, kun uusi virta tarttuu kaikkeen. Huomaatte olevanne siinä virrassa jo nyt, mutta yritätte itse määrätä ja ohjata sitä liian paljon, vaikka voisitte vain luottaa siihen Rakkauden virtaan ja energiaan, joka on jo ympärillänne.

Säilyttäkää rauha sydämissänne, vaikka teitä koetellaan. Teidän vahvuuttanne tarvitaan, jotta harmonia kasvaa ja säilyy. Luottakaa siihen tietoon, mikä annetaan useammalta taholta. Viekää tätä viestiä eteenpäin – älkää estäkö sitä omalla ajatusmallillanne tai sellaisten ihmisten kuuntelemisella, joiden tietotaso ei ole vielä tarpeeksi korkea ymmärtämään Rakkauden voimaa. Luottakaa siihen, että hyvä kasvaa itsessänne ja muissa. Vaikka olette sieluja ihmiskehossa, antakaa sielun valon loistaa vahvana ja voimakkaana siellä missä kuljette, siellä missä kohtaatte ihmisiä, joita haluaisitte auttaa, mutta ette voi. Ajatus siitä, että haluatte hyvää toiselle, on Rakkauden virtaa, joka auttaa sielua matkaamaan eteenpäin omassa itsessään. Vain sen te voitte tehdä, ette muuta. Sielun tehtävä on Rakastaa itseään ja muita sieluja.

Kun Rakkaus kasvaa itsessä, se luo määrätyn energian ympärilleen hoitamaan myös niitä, joilla on vain epäusko ympärillään. On oltava vahva, jotta säilyttää oman Rakkauden. Kasvattakaa Rakkautta, sillä Rakkauden puutarha kukoistaa vain oman itsenne kautta. Kitkekää rikkaruohot puutarhasta, sillä tämä on aika, jolloin ne ovat vahvoja ja vaativat paljon hoitoa. Unohtakaa myrkyt, joilla ehkä selviäisitte hetken, mutta samalla myrkyttäisitte myös Rakkautta, joka on jo kasvamassa. Maapallomme on yhteinen suuri puutarha, tehkää oma osuutenne ja se riittää. Voitte väliaikaisesti hoitaa toisen puutarhaa ja antaa neuvoja sen hoidossa, mutta vain hetkisen. Oman puutarhanne pitää kukoistaa, jotta sen hedelmät kulkevat jaettaviksi sinne, missä ne eivät kasva. Kasvualustan on oltava vahva, jotta voitte nauttia kaikista niistä hedelmistä, joita saatte myös itseänne varten. Rakkaudella kerron tämän teille, jotta muistaisitte olevanne siemeniä korkeimmasta. Tästä alkakoon yhteistyö nimeltä Rakkaus. Kumeka 16.2.2011

Nämä kanavoituna tekstinä tulleet sanat saivat minut miettimään omaa tehtävääni ja sitä, millaisen sopimuksen minä itse olin tehnyt yhteisen puutarhan hoidosta, vaikka minulla on myös oma pikku puutarha.

Tämä tyttö ei muistanut tehtävänsä laajuutta eikä sitä, minkälainen sopimus tuli tehtyä ”puutarhanhoidosta”. Hänellä oli kyllä matkassaan kaikki tarvittavat työvälineet, mutta hän ei osannut niitä käyttää. Menneiden elämien kautta läsnä oleva tietoisuus antoi välillä muistutuksia jostain muusta maailmasta. Tyttö tunsi itsensä yksinäiseksi, vaikka hänen ympärillään oli rakastavaa perhettä ja sukulaisia, joiden energia oli ehkä joskus vaativakin. Hänen oli lähdettävä alkeista, jotta sielu muistaisi oman kauneutensa ja ainutlaatuisuutensa. Opetus alkoi muista ihmisistä. Heidän kanssaan oli tehty sopimus ennen maanpäälle tuloa, jotta he ”auttaisivat” muistamaan, ja tämä koski erityisesti niitä sopimuksia, jotka oli solmittu vanhempien kanssa.

Hänellä oli muistissaan kyky, miten irtautua kehostaan, nauttia vapauden tunteesta, leikkiä katossa. Ne olivat pieniä onnenhetkiä. Herkkyys tuntui joskus turhan raskaalta, kun huomasi ja aisti asioita, joihin muut eivät kiinnittäneet huomiota. Erilaisuuden tunne lisääntyi, oli kuin olisi ollut väärällä planeetalla. Tyttö katsoi taivaan tähtiä ikävöiden kotiaan ja oikeaa perhettään, vaikka ei ymmärtänyt olevansa aina rakastettu. Rakastuminen ja kiire oman perheen perustamiseen ja omasta sopimuksesta huolehtiminen auttoi uudet sielut maailmaan. Arki ja perhe- elämä muokkasivat ja muuttivat häntä, hioivat herkkää sielua joskus vereslihalle asti. Vastaan tuli asioita, jotka olisivat joskus merkityksellisiä puutarhan hoidossa, mutta siinä hetkessä ei ollut ymmärrystä, että kaikki eri työvaiheet ovat tärkeitä. Unien maailmassa oli helppo kulkea, olla hereillä, muttei kuitenkaan, niin lähellä ja niin kaukana.

Kuka oikein on, miksi on tullut tänne ja mikä tehtävä vielä odottaa? Sielussa oli levottomuus ja vapaudenkaipuu ja oli tarve löytää jo kaikki itsessä oleva tieto. Oli halu hakeutua samankaltaisten sielujen joukkoon, mistä heidät löytäisi? Muutokset arkielämässä antoivat aikaa uusille asioille ja tilaa uusille ihmissuhteille. Oli löydettävä hippu rakkautta omaa itseä kohtaan ja voimaa, jotta uusi aika voisi avata ovensa. Kuin Liisa Ihmemaassa tyttö kulki henkisessä maailmassa katsoen pieniä ihmeitä elämänsä ympärillä, kaikkea mahdollista tietoa elämästä, sieluista ja universumista. Uudet ihmiset ympäröivät elämän, oli kuin vanhat ystävät kohtaisivat, mutta nyt erinäköisinä ja toisenlaisissa rooleissa. Sielut pitivät lupauksensa ja auttoivat matkaan, kun olivat saaneet luvan. Hän oli luullut ihmisten osaavan jo asioita, kun itse niitä kerran opettivat. Vastassa oli joskus kuitenkin ihan muuta, toisenlaisia ajatuksia, vaikka hän ymmärsi kaikkien tekevän siinä hetkessä parhaansa, kertovansa sen mitä olivat itse oppineet. Vaikka oivaltaisi jonkin asian, se täytyy vielä tuoda omaan elämään ja arkeen.

Hän oli kuin lentokone, jolle oli annettu lupa nousuun ja kiitorata oli vapaa. Oli uskallettava levittää siivet ja kokeilla kantavatko ne. Levittäessään siipensä hän näki sen puutarhan, mitä oli luvannut muokata, kasvattaa, uudistaa, jotta kaikki me sielut voisimme paremmin, mutta yksin hän ei siihen pystyisi – tarvittiin järeitä työkaluja. Oli tuotava valoa, rakkautta ja opastusta sieluille, jotta he uskaltaisivat muistaa, miksi ovat maanpäällä. Hänen oli myös opittava itse ottamaan rakkautta vastaan toisilta sieluilta; vain näin hän oppisi ymmärtämään sielun sopimuksia.

Haasteita ja oppeja mahtuu elämään. Juuri kun on oivaltanut jotain, kokeillaan, ymmärsikö asian ihan varmasti. Vain silloin voi käsittää sen laajan suunnitelman, joka koskettaa monia sieluja yhtä aikaa. Tieto on kaikkien saatavilla, mutta joskus tarvitaan auttajia näyttämään se aarre ja mistä se on nostettavissa.

Edessä oli luopuminen ihanasta isosta nelijalkaisesta kanssakulkijasta, joka oli suorittanut luvatun tehtävän. Tuo tehtävä oli auttaa löytämään rakkaus omaa itseään kohtaan, hoitaa tytön haavoilla olevaa sielua, kantaa hänen murheitaan, ottaa ne omaan itseensä. Muuten tyttö ei voisi toteuttaa laajennusta uudessa puutarhassa. Veden täytyy virrata, vaikka se joskus pyörii paikallaan, kun emme näe niitä uusia kanavia, joita voisi käyttää avuksi. Kaikki elolliset tarvitsevat hyvän kasvualustan, riittävän veden, auringon ja huolenpidon, jotta kasvu mahdollistuu. Meidän on kuitenkin itse ponnistettava valoa kohti ja tehtävä oma osuutemme, mutta kaikilla on oma täydellinen kasvualustansa.

Mitä korkeammalle kone nousi, sitä laajemmalle tyttö näki puutarhaa ja totesi, ettei voinut tehdä kuin oman osuutensa. Kaikilla oli vastuu omasta puutarhastaan ja sen kunnosta, hän voisi auttaa vain niissä asioissa mitkä oli jo itse kokenut.

Hänen oli pyydettävä apua toisen tason suunnittelijoilta. Niiltä, jotka olivat olleet apuna ja toteuttamassa puutarhan syntyä ja joilla oli tieto siitä, mikä olisi parasta juuri tälle puutarhalle. Hän ei tiennyt mitään näiden muiden puutarhojen hoidosta. Mutta hän ymmärsi, että jos kaikki puutarhurit jakaisivat ilolla tietonsa toistensa kanssa, he saisivat myös oman puutarhansa kukoistamaan paremmin. Noustessaan vielä korkeammalle hän näki koko suuren puutarhan, ihanan maapallon, ihmisten kodin. Rakastakaamme omaa puutarhaamme, vaikka se ajatuksissamme olisi kuinka pieni tahansa. Rakastakaamme se kukoistukseen. Meillä on tähän voima ja me pystymme siihen yhteistyöllä nimeltä Rakkaus.Ultra2011